Bestel hier het boek 

'Het effect van Sophia, een kind met kristal-energie' 

het boek het effect van Sophia, een kind met kristal energie

€ 22,50

In dit boek deelt Eva de vele inzichten die ze tijdens haar zoektocht kreeg en succesvol in de praktijk heeft toegepast. Ze neemt je mee op haar ontdekkingsreis, zodat ook jij het unieke kind in jouw omgeving beter begrijpt en vanuit je hart kan begeleiden. En wie weet, misschien schuilt daarin ook wel jouw levenstaak…


Leuk weetje: wat werkt voor een kind met kristal-energie werkt voor elk kind.


Dit boek helpt ouders, pleegouders, grootouders, leerkrachten, therapeuten en andere begeleiders om het bewuste kind beter te begrijpen. 


Hoogbegaafd, paranormaal begaafd, reizen doorheen het universum, spreken met engelen, ... voor deze kinderen is dit niet 'paranormaal' maar... heel gewoon.


Tip1: Dit boek is een ideaal geschenk voor alle begeleiders van kinderen.  

Tip2: #spreadthewordoflove #heteffectvansophia #auteurevastorm


Het E-book zal op 15/07 beschikbaar zijn. Laat je e-mail adres achter en ik hou je op de hoogte.

Boek Het effect van Sophia, Auteur Eva Storm

Eva Storm wist al vanaf de geboorte dat haar dochter Sophia bijzonder was. Gevoeliger, bewuster - minder gelukkig dan andere kinderen op school.  Intuïtief begon Eva aan een liefdevolle zoektocht om Sophia beter te begrijpen en zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Gaandeweg werd het zelfs haar levenstaak: kinderen begeleiden en begeleiders van kinderen coachen – vanuit het hart.


Achter het verdriet en onbegrip van Sophia ontdekte Eva een wereld vol wijsheid en helderheid die voor de meeste mensen nog onbegrijpelijk is. Ze leerde ook dat Sophia een kind met kristal-energie is. Extreem sensitief, helderziend,
helderhorend, helderwetend, heldervoelend. Het is een kind dat de taal van agressie van anderen wel voelt, maar zelf niet hanteert. Het is een kind van liefde dat haar tijd ver vooruit is.

Eva Storm

23 jaar 

Expert in indigo- en kristal- energie of bewustzijn

10 jaar 

Kampen georganiseerd 

voor hoogsensitieve kinderen

15 jaar 

Training in Verbinding en Communicatie vanuit het hart

2000+

Coachings
(volwassenen & kinderen)

Testimonials

  • Lijkt jouw dochter of zoon ‘anders’ vergeleken met de klasgenootjes, broers of zussen?
  • Lijkt hij of zij soms in een eigen wereldje te vertoeven, en vragen te stellen die eerder wenkbrauwen doen fronsen?
  • Lijkt hij of zij super gevoelig te zijn voor details die anderen niet opmerken, laat staan begrijpen?
  • Lijkt hij of zij vaak in een droom- of sprookjeswereld te vertoeven, en te herademen dicht bij de natuur, rust, water of bos?

Mogelijk is jouw kind een ‘nieuwetijdskind', ook wel een 'kind met kristal-energie' genoemd.

Dit boek zorgt voor herkenning, inzicht en rust. Ontdek in ‘Het effect van Sophia’ ook waarom deze nieuwe generatie opduikt, waartoe ze leidt, wat hun waarden zijn en vooral hoe je ermee omgaat.

Als ouder of begeleider wil je het beste voor je kind.  Hoe creëer je een warme omkadering/habitat voor je hooggevoelige kind?

Ontdek in deze 'must-read' hoe de ‘kristal generatie',

je eigen wereld en (als gevolg daarvan) weldra de hele wereld verandert tot een mooiere, warmere thuis...

Jim Lippens
In haar boek ‘Het effect van Sophia’ beschrijft Eva in down-to-earth taal haar 20-jarige zoektocht en haar persoonlijk leerproces in de begeleiding van haar dochter.
Een warm verhaal over trial en error, kwetsbare onkunde, vallen en opstaan, en het komen tot een steeds dieper inzicht in de wereld van Sophia en … in zichzelf.
Openhartig deelt Eva hoe haar dochter haar persoonlijke groei als mens versnelde en vooral … verfijnde. Het boek voelt als een vertaling tussen hemel en aarde.
Het leidde Eva ook tot haar levensdoel: deze generatie liefdevol omarmen, een pad voor hen banen en hen uiteindelijk laten uitgroeien tot hun volle potentieel.
Ontdek in deze 'must-read' hoe de ‘kristal-generatie' je eigen wereld en (als gevolg daarvan) de hele wereld zal veranderen in een mooiere, warmere thuis...


Jim Lippens, toegewijde nonkel van een kind met kristal-energie

Dit bijzondere boek, over een moeder en haar kind met kristal-energie, is zeer toegankelijk geschreven.  Het is opgebouwd uit korte teksten en omringd met mooie voorbeelden en sprekende tekeningen.  


Het geeft me meer inzicht in de kinderen die het niet gemakkelijk hebben in deze veeleisende maatschappij.  Ik had dit boek moeten hebben toen ik nog les gaf...'


Danielle Gemmel, Ex-leerkracht, boekblogger van Booksandwords.be

In dit boek is de inspiratie kristalhelder, namelijk het kind van de auteur.
Dit is niet nieuw, want de moeder van een zekere Christina von Dreien deed hetzelfde met veel weergalm en succes. Eén ding is zeker: Het boek draagt een belangrijke impliciete boodschap uit voor de in deze tijden vaak geplaagde mensheid. Daarom dat we als lezer dit boek met veel enthousiasme mogen verwelkomen.  Het leest bovendien vlot en dat is een opsteker. 


De lezer wordt meegenomen in een soort niemandsland, daar waar de grens tussen fictie en non-fictie vervaagt. Het kenmerk van een sterke schrijfstijl. Dat niemandsland echter verbergt een ‘geheime schat’.  Dat is tenminste wat de lezer zal aanvoelen wanneer hij dit boek vastneemt. Hij zal er zich van bewust worden dat achter dit boek een groot verhaal wordt geboren. Een verhaal dat hoop geeft aan de mensheid, aan deze samenleving. De schat waarvan sprake, bestaat uit de geschiedenis van al die uitzonderlijke kinderen, die de laatste decennia worden geboren en waarvan Sophia ook deel uitmaakt. Kinderen met een nieuw bewustzijn, die anders kijken naar de werkelijkheid. Echte pioniers, voorbodes van een Nieuwe Aarde.  


Rudy Van Damme- Magdalena Troch van 'Pure Child' - magazine voor opvoeding

Ik voel - op alle niveaus - dat dit boek belangrijk is

voor 'de mensheid'.

- Ruddy Van Damme - 

Toen ik zwanger was van mijn dochter en een 3D-beeldje van mijn buik liet maken, vertelde die vrouw dat ze een 'Sophia-energie' voelde. Niet per se om die als naam te gebruiken, maar ze nodigde me uit om na te gaan of het gelinkt kon zijn aan iets of iemand in mijn leven. Ze voelde namelijk een 'Sophia-energie'. Dit triggerde mij om open te staan voor deze boodschap. Na het lezen van dit boek ben ik erachter waarom die vrouw deze energie bij mij voelde. Niet alleen herken ik veel van mezelf in de voorbeelden en tekst. Maar ik herken al verschillende eigenschappen bij mijn eigen dochter, ook al is ze nog maar 6 maanden. 


Het boek laat je ook inzien dat het begeleiden van een kind met kristal-energie gaat over balans, een zoektocht, yin en yang, het openstaan, luisteren, aanvaarden. Het bewuste kind versterken. Het boek raakt je en geeft herkenning. Eens je begint met lezen, wil je niet dat het stopt. Het spoorde mij aan om nog meer in mijn kracht te gaan staan voor mijn eigen dochter. Want tenslotte, als je voelt dat je kind een andere aanpak nodig heeft, je zelf anders behandeld wilt worden wordt het na het lezen van dit boek alleen, maar duidelijker dat je hier sterk voor mag gaan staan. 

“Dit boek heeft me inzichten gegeven voor de hele verdere begeleiding van mijn dochter.”

 
- Sarah Vorsselmans - mama van een kind met kristal-energie.

Katrien Smet
Een van de vele gaven van Eva is om zaken die vaak ingewikkeld lijken of moeilijk te vatten zijn, helder te verwoorden. 

Spiritualiteit, liefdestalen, het Aquarius tijdperk, de kern van bewust ouderschap, indigo- en kristalenergie, ego en ziel… het krijgt allemaal een plaats in dit boek. Eva springt zorgzaam om met woorden. ‘De woordkeuze bepaalt de intentie’. Wat je leest is puur en uit het hart.


Het Effect van Sophia is een pleidooi voor nieuw en bewuster ouderschap, gebaseerd op liefde, begrip en respect voor het kind. 
In het Aquarius tijdperk kan je niet meer spreken van opvoeding, maar wel je kind bewust begeleiden.
 
Eva getuigt over haar zoektocht om haar dochter, een kind met kristal-energie, beter te kunnen begrijpen en te begeleiden. 
Nieuwetijdskinderen zijn zeer gevoelig en ervaren de wereld op hun eigen, specifieke manier. 'Ze zijn zuiver in het hart, ziel, en handelen'. Dat vraagt inzicht, onvoorwaardelijke liefde en een aangepaste ondersteuning van de begeleider. Een zoektocht ook naar jezelf. 


Het Effect van Sophia is een boek dat je opnieuw en opnieuw kan lezen. Altijd weer zijn er zaken die triggeren en inspireren. 

Het geeft een kijk op een nieuwe tijdgeest en reikt handvatten aan om te groeien naar bewust ouderschap. 

Ben je bereid om tegen de stroom in te gaan? Om te leven vanuit vertrouwen? Om meesterschap te krijgen over je ‘unieke’ zelf? Om oprecht lief te hebben? Dit ter wille van jouw ‘unieke’ kind. Eigenlijk ter wille van alle kinderen, op naar een betere wereld.

Geen streven naar perfectie, wel naar meer bewustzijn. A lifelong Journey!